THE CONTEMPORARY EXPERIENCE BY OPUZ

THE CONTEMPORARY EXPERIENCE BY OPUZ

Opuz is een interieurzaak in een uitzonderlijk architecturaal kader waar eigentijdse beleving centraal staat.

Door onze design producten te combineren in verschillende aantrekkelijke opstellingen ervaren de klanten alles in een zeer reële omgeving met de klemtoon op combinatie, kleur, design en comfort. Door deze verschillende suggesties kan men zich ook dadelijk inleven en tevens een realistisch beeld vormen voor zijn eigen woonsituatie.

Opuz is de thuishaven van de Belgische zitmeubel producenten Sur &Plus en Jongform, gespecialiseerd in stof alsook in leder. U kan de volledige collectie bij Opuz bewonderen en uitproberen. Hierbij kan u ook steeds rekenen op een professionele begeleiding bij de aankoop van uw eigen zitbank.

Bij Opuz kunt u ook terecht voor verfijnd maatwerk via onze Belgische fabrikant Chooz. Indien u op zoek bent naar een nieuw tv-meubel, een zwevende dressoir of inbouwkasten, dan kunnen wij dit voor u op maat en kleur naar keuze intekenen. Laat u gratis begeleiden door onze architecten, u kunt samen met hen uw plan bespreken en een voorstel uitwerken.

In combinatie met andere aanvullende interieur producten van o.a. Fritz Hansen, LaPalma, Desalto, Brokis, Limited Edition, More, Luce Plan, By Eve, Mater, More,... zorgt Opuz op 1000 m² voor een uniek platform vol beleving.

Opuz is zeer goed bereikbaar en ligt aan de Herkenrodesingel van Hasselt en biedt ook uitgebreide parkeermogelijkheden.